Att nu ha en hemmagjord fikonmarmelad hemma som man kan äta med brieost. Nu är det fikontider. De finns mängder i mataffärerna och i går hittade jag fikon för 2,45 kronor styck
Jag älskar inlagd rödlök men inte allt socker som man använder, så hittade jag ett recept med lime för ett tag sen i en tidning som jag testade idag och det blev perfekt
För ett par dagar sedan drabbades jag av akut sug efter Saint Agur och fikonmarmelad. Hemma kokade jag en fikonmarmelad med citron för att slippa den tunga sötman
Banansemla. Det här med microkakor är ju riktigt smidigt. Det går snabbt, det blir lika gott som om man tillagar dem i ugnen och det är enkelt att röra ihop om man får oväntade gäster
Även om just fikonmarmelad förstås är gott vilken tid som helst på året. På julaftonen fick jag ett ryck och gjorde den här goda fikonmarmeladen med grovt hackad mandel i
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Skär bort det hårda fästet på fikonen. Strimla fikonen fint. Lägg alla ingredienserna, utom valnötterna, i en kastrull och låt koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.