Så ärdet för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommerdet inte göra något gott ändå, bara [
En bildgoogling senare hade jag lärt mig att en majrova ofta ärliksom rosa längst upp och har vitt "fruktkött", men att den också kunde se ut lite som en kålrot
) tillfälle att få i sig lite betakaroten, ett ämne somomvandlas i kroppen till A-vitamin. Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept sominspirerades av min födelsedagstårtasom egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Rör smör, florsocker och vaniljsocker smidigt. Dehär godbitarna fick jag tips av min frisör att göra…Kul att få tips om saker man aldrig hört talas om och somdessutomärgudomligt goda
Strössla kokosflingor ovanpå och skär upp kakan i så många bitar du tycker ärlagom. Blanda ihop mandel mjöl, kokos mjöl, bakpulver, salt, vaniljpulver och kakao i en bunke
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte ärdet mest förekommandehär… Detär förvisso rätt gott men detär väldigt tidskrävande och pillrigt så detär inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.