Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en såndär krispig hög luft som man nästan kan ta på
35 st 100 g hasselnötter (100 g motsvar ca 1 1/2 dl) 100 g sötmandel (100 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 4 dl florsocker 4 äggvitor Fyllning 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 dl starkt kallt kaffe 1 äggula 125 g smör 1/2 dl florsocker 1/2 - 3/4 tsk vaniljsocker Lägg till i inköpslistan
Då måste du bara testa dehär busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, ärdet bara att skippa detsåklart), somär inte bara ärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Tillsätt mjölet, lite i taget, tills du har en slät degsom lossar från bunkens kanter. Nu är ju rabarber ganska lättodlat och behöver inte särskilt mycket omsorg, men ändå
Ett annat plus med denhär vegetariska köttfärssåsenär att den blir bara godareomden får stå till dagen efter så du kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.