Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsättfil och sirap, arbeta ihoptill en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar. Kavla ut till ca 0,5 cm tjocklek, nagga och grädda i stekpanna på mediumvärme
Lägg bröden under bakduk och ät så snart sommöjligt. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Här kommer ett recept på riktigtsaftiga och goda tekakor somni måste testa att bakai helgen. Jag håller verkligen tummarna för att några av er kommer att göra det för det här tycker jag är ett "måste testa recept"
Mandelkubbar är något som jag alltid älskat och köpt färdiga på påse (”Hägges” var de absolut godaste), men nu skulle jag ju skämmas om jag köpte dem…måste ju prova själv
Kanelbullar är ju bland det godaste somfinns men också bland det segaste somfinns att baka. Vad passar intebättre än klassiskt svenskt fika en ledignationaldagsom denna
Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Fin sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med litesommar känsla
För migsom är tokigi småkakor så var de här kakorna lite fööör goda. Har en semesterresa runt hörnet och tänkte mig va liteduktig, men det går så där haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.