Man kan mäta ingredienser med köksvåg samt lägga ingrediens en av en. Här är bakad Yatsuhashi, det är liksom pepparkakor men det är gjord av rismjöl, kanel, socker, rapsolja och vatten
De sista veckorna innan juluppehållet på skolan sysslar vi mycket med städning. Innan kvällen signalerar läggdags har här även bakats en mjuk pepparkaka som precis provsmakats till en stor mugg te
pesonen_emma-lou@hotmail. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Det ska jag prova nångång, men då måste jag "baka" några nya flarn för de jag gjorde i helgen är slut för länge se'n
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Bakad havregröt med russin & kanel. Men det var då jag upptäckte bakad gröt. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.