Biscottin ska va hård o ej kännas mjuk när tiden gått ut. Ta ut biscottin o sänk ugnen till 120 grader o dela den i önskad storlek jag brukar gör ca 1 cm tjocka kakor
Här kommer ett recept på hemmagjord Baileys och jag LOVAR att det smakar precis som vanliga Baileys. På sommaren går man bort ofta till vänner och bekanta och vad är trevligare än en hemmagjord present
Hej på er. Ni får ursäkta för dålig uppdatering här inne just nu men jag har så fullt upp med skolan så ja hinner knappt göra någonting annat än att plugga inför tenta och skriva uppsats
60 g Baileys. Ta bort från värmen och tillsätt Baileys och chokladen och rör till allt är en jämn smet, häll ner i formen och låt svalna en stund innan den ställs i kylen i minst 12 timmar. 60 g Baileys
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Men tillbaka till Baileysen, jag kan fortfarande inte smälta att den var så otroligt god. Receptet blir knappt en liter Baileys (beroende på hur mycket man provsmakar under, ähurm, framställningen) och det varar i ca 1 vecka i kylen, max. Hemkörd Baileys, knappt 1 liter. ) Hemkörd Baileys, knappt 1 liter
Jag passade på att baka biscotti som vi kunde käka under tiden vi jobbade. Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.