Ta upp dem med hålslev. Bagels är ett lite lyxigare portionsbröd som jag bakar några gånger om året. Både maken och ungarna älskar bagels så jag tror inte att de blir allt för besvikna över att inte få någon tårta
Arbeta degen väl med maskin. Ta upp "ringarna" med hålslev och lägg dem på bakplåtspapper. Pensla med uppvispad äggvita och strö på sesamfrö eller vallmofrö
Sprayade rejält med vatten/äggvita/salt/sirapsblandning för att få bagelskänslan till trots. Sen sprayade jag med min specialblandning och ställde in i ugnen
Pensla alla bagelsmed uppvispat ägg och toppa med sesam- eller vallmofrön. Nyckeltipsen är att knåda degen ordentligt, inte överjäsa degen och vara noga med kokningen
Börja med att hacka upp lök, paprika, äpple och skinka, blanda detta med cream fraichen. Smaka av med alla kryddor och brer sedan ut detta på en tunnbrödsrulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.