Här kommer ett recept på supergoda pizzamuffins som jag hittat i en bok som heter "Muffins". Perfekt att ha i frysen och ta fram som mellanmål, ha med på utflykten eller varför inte på buffébordet
Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, oregano och bakpulver i en bunke. Vispa i en annan bunke ihop ägg, flytande Milda och filmjölk
Detta recept hittade jag i Fredagskocken Mattias Larssons kokbok ”Grillat”. Mamma tyckte det lät supergott och handlade hem ingridienserna och satte igång
Lättlagad tapas som vi hittade på Kokaihop. Räkna med 1/2 till 1 svamp per person. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda torrvarorna för sig. Vispa ihop ägg, mjölk, crème fraiche och olja i en annan bunke och blanda sedan ihop med mjölblandningen noga
Ca 600gram färs (jag hade nöt)SvartpepparVitpepparAromatCayennepepparKalv- och kycklingfond1 finhackad lök2 äggulorBlanda alla ingredienserna och lukta ifall du kryddat tillräckligt
Igår blev det experiment i köket tillsammans med Göran. Hans idé var att vi skulle fylla biffar med bacon… så det gjorde vi… och det blev mycket lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.