Spara stekflottet till smeten – det ger nämligen en fin smak till äggakakan. Arbeta hela tiden den stelnande smeten in mot mitten på pannan tills hela äggakakan har stelnat
Spara stekflottet till smeten – det ger nämligen en underbar smak till äggakakan. Arbeta hela tiden den stelnande smeten in i mitten på pannan tills hela äggakakan har stelnat
Detta recept hittade jag i Fredagskocken Mattias Larssons kokbok ”Grillat”. Mamma tyckte det lät supergott och handlade hem ingridienserna och satte igång
Lättlagad tapas som vi hittade på Kokaihop. Räkna med 1/2 till 1 svamp per person. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
Idag bjuds det "äggakaka" här på bloggen. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Ca 600gram färs (jag hade nöt)SvartpepparVitpepparAromatCayennepepparKalv- och kycklingfond1 finhackad lök2 äggulorBlanda alla ingredienserna och lukta ifall du kryddat tillräckligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.