Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda och fyll halva med valfri grönmögelost. Ost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Låt lövbiffarna ligga kvar i pannan. En blomma till Er alla på Alla Hjärtans Dag. Om ni ska äta något extra till kvällen så är denna rätt med lövbiff inte alls dum
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Lägg ut lövbiffarna och placera skivor av mozzarella samt salta och peppra. Servera pastan med lövbiffarna och såsen tillsammans med en god sallad och glöm inte olivolja på både sallad och pasta
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Hetta upp en stekpanna till hög värme och stek lövbiffarna hastigt på varje sida så att de får färg. Mat med brun sås blir just brun på bild och därmed inte så vackert att vila ögonen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.