Men smakade dessa grymt goda dadlar som viras in i bacon och sen i ugnen. Vid den tidpunkten var jag inte en dadel fan direkt, gillade inte bacon heller
I så fall kan du testa att göra chevréostfyllda dadlar med bacon. Linda bacon runt varje fylld dadel. Skär ett snitt i dadlarna, ta bort kärnorna och fyll dem med osten
Vira en halv baconskiva runt varje dadel. Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. 16 dadlar. 18 skivor bacon. 16 dadlar 16 skållade rostade mandlar 8 skivor baconSätt ugnen på 225 garder. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
Salta (örtsalt) lätt på köttet och linda in det i bacon. 400 g bacon. Köttet. Fäst med tandpetare och bryn filéerna på medelvärme, jämt och fint runt om
Första dadel-tilltugget är en varm variant där man lindar bacon runt dadlar och tillagar i ugnen och det andra tilltugget är kallt och där sätter man in en bit ädelost i varje dadel
Idag gjorde jag den lite annorlunda med mer bacon och dessutom med dadlar i. Rostad brysselkål med bacon gjorde jag till kalkon som jag serverade på en Thanksgivingmiddag för några år sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.