Tänk vad små tips kan göra för matlagningen. Igår när jag kollade Nyhetsmorgon fick jag bästa tipset av kocken Strömstedt för garanterat aldrig mer torr fisk
I vår familj är vi mest förtjusta i lår/ben-delarna på kycklingen och filéerna lämnas till sist. Normalt när hel kyckling säljs till ett bra pris brukar jag stycka i förväg och använda filé-bitarna för sig i gryta eller något mer avancerat
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Jag smakade rabarbersaft förförsta gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Riktigt frisk och läskande, så igår bestämde jag mig för att göra egen saft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.