Dagar som denna vill man helst inte lämna sängvärmen alls och det märktes här i morse minsann. Vi låg kvar och drog oss i evigheter, slötittade på tvn och bara njöt av att höra regnet och vinden utanför
Bra bröd är A & O. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
Jag har haft svårigheter hela förra veckan att lägga in en beställning på Renée Voltaires hemsida. Olika typer av krångel med kortbetalning, och därhemma har bovetecrunchen sinat i skafferiet
Kasslerlasagne. Här trillade jag väl över ett trevligt recept på vad man kan hitta på med kasslern. Vi vuxna tyckte att det var en riktigt schysst kasslerrätt, barnen tyckte att "gurkan" smakade helt konstigt
Plättlätta och smarriga recept gillar vi eller hur. Och det här är verkligen ett sådant, du snor ihop den på två röda, bara en sådan sak är det stort gilla på, den smakar gudomlig och du kan använda den till hur många rätter som helst, behöver jag säga att jag gör den här tomatsåsen ofta
Grädda pajskalet i ca 7-8 minuter tills det börjar få färg. Gör du ofta paj. Det gör jag. Tycker det är ett suveränt sätt att ta vara på leftovers i kylen, man tager vad man haver och det blir ändå alltid gott liksom
På Facebook hittade jag en riktig bra idé för julpyssel med barnbarnen igår. En väldigt smidig hobbydeg, som förstås inte går att smaka på pga av den stora mängden bikarbonat
Chicken Fried Steak (eller Country Fried Steak) i USA, Cotoletta alla Milanese i Italien, Tonkatsu i Japan, Kotleta i Ryssland eller Wienerschnitzel lite överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.