Efter den lyckade falafelpajen så började tänka på att använda mer bönor och liknande som "pajdeg". Här näst står en sockerfri chokladkaka med bönor i "degen"
Häll i vita bönorna. Sila kidney bönorna. - häll i bönorna. Jag åt detta tillsammans med potatis, går fin fint att äta det som det är också 2 burkar vita bönor med tomatsås. 1 burk kidney bönor
Det här är en ganska “soppig” bön och fläsk-gryta med typiska maya-smaker från Mayan Cuisine. Som bönor brukar man oftast använda små vita bönor men jag använde svarta
olivsallad, sallader, tapas & meze, tillbehör. Ni bara måste prova detta recept på olivsallad. Det är ett recept som jag fick av min underbara moster som är grym på mezerätter
Väl på plats provsmakade jag ett par bönbiffar som var extremt goda. Blötlägg bönorna ca. (Bönorna ska blötläggas i förväg för att vissa ämnen som är svårsmälta ska minska från bönorna) Koka dem sedan
Zeytoon parvardeh är en delikat persisk olivsallad med granatäppelsirap och valnötter. Inlägget Zeytoon parvardeh- Persisk olivsallad dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.