1 tsk
majonnäs ( valfritt ) salt och peppar Tillagning: Börja med coleslawn. Lägg vitkålen och moroten i en bunke och blanda med ca 1/2 tsk salt och massera in.
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Ni som bor nära och behöver lite maltvinäger kan därför gärna få komma och hämta er några matskedar så ni kan göra den här goda goda salladen
Krydda kotletterna med salt och peppar. Lyft upp dem och gör ren pannan. Smaka av med salt och peppar. Vispa ihop grädde, smulad buljongtärning, honung, citronskal och vitlök
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime. Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker
Snitta fettkanten på lammkotletternaoch lägg ner dem i marinaden och gnid runt den. Ta upp kotletterna från marinaden och torka av dem med hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.