Ingredients have been added to your Grocery List and the recipe has been saved. Ingredients 1 cup thawed, chopped frozen spinach 1 1/2 cups thawed, chopped frozen artichoke hearts 6 ounces cream cheese 1/4 cup sour cream 1/4 cup mayonnaise 1/3 cup grated Parmesan 1/2 teaspoon red pepper flakes 1/4 teaspoon salt 1/4 teaspoon garlic powder Add Checked Items to Grocery List Success
You could eat it with just crackers or something similar, or have it as a dip for chicken or fish. This recipe I found in a magazine, and tweaked it to my favor
I am very fond of the mango-papaya salsa from Santa Maria and want it a little here and there. ) I recently had it in my scrambled eggs and it actually turned out delicious
Ramps (or wild garlic , or ramsons) with their unique flavor, reminiscent of garlic, leeks and chives, is perfect for dip sauces, pestos and other “no-cook” dishes as the flavors are best preserved when kept raw
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här. Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.