20121005 =
76,4 kg 20121105 = 77,4 kg 20121205 = 76,2 kg 20130105 = 74,8 kg 20130205 = 74,7 kg 20130305 = 75,5 kg 20130405 = 76,6 kg 20130505 = 78,5 kg 20130605 = 77,7 kg 20130705 = Semester
20130805 =
79,9 kg
NORMALVIKT = 70,5 kg
2013-10-10 Nu
har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre :)
Ja, det blir lätt det med en liten Oliver som vill vara med överallt. Försöker ha honom på en filt eller i babysittern på golvet i köket bara någon meter från mig men han vill helst att man ska sitta typ 20 cm från honom och prata eller sjunga en sång
Det märks verkligen att jag inte har arbetat på några dagar för jag kunde inte hålla mig för att leka loss i köket idag och vad som började på en linje fick snabbt en helt annan väg
Det tog inte ens 10 minuter från första steget till att de var helt klara att serveras vilket är perfekt om man har en lite mer avancerad varmrätt på gång och kanske efterrätt men ändå vill hinna umgås med sina gäster under tiden
Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa
Ikväll blev det ingen avancerad sallad utan bara lite morotstavar. Idag har jag äntligen testat en fiskgratäng, som jag egentligen hade tänkt laga förra veckan
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
God morgon allihopa. Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. Det gör mig inte det minsta att regnet öser ner utan för fönstren
Som två stolta soldater i givakt, så står de nu där på bordet i sina vackert röda uniformer. Årets bärssaft blev gjord på röda krusbär med ett uns av vanilj och med recept inspiration från Monica Eisenmans blogg
Det är absolut ingen avancerad matlagning och den tar heller ingen större tid i anspråk, smakar lika gott vardag som fest och kvalificerar sig absolut som bjudmat
LCHF kycklinggratäng. Sensommar eller åtminstone så börjar hösten göra sig påmind här i Norrland, och när det börjar bli lite kallt och höstlikt ute blir jag sugen på grytor och goda gratänger
Det var dags för födelsedagskalas och vi funderade länge på vad vi skulle laga. Det ena mer avancerat än det andra, men så kom vi plötsligt på en gammal favoriträtt
Blir inte så mycket avancerad matlagning ett par dagar framåt tills allt är klart. För ett tag sen så sprack våran diskbänk som var i trä och det funkar ju inte att ha det så, så nu efter jul så beslöt vi oss för att ta tag i det
Nu mer än nånsin så vill jag att maten på vardagarna ska vara snabb- och lättlagad. Med en bebis hängande över armen så måste det gå undan och inte vara allt för avancerat vilket ju förstås inte betyder att det inte blir gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.