--- låt oss tänka ut ett krångligare sätt att göra vispgrädde. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Väljer du attvärma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Smält med lite av vattnet, i en kastrull på svag värme. Lägg två gelantinblad i kallt vatten. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därförinte vet receptet på, men gott var det ☺
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Mendet skall inte vara krångligt, så idag blev detItalienska cantuccini… super goda
Ni anar intevilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i detnärmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så attdeninte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Mendet verkar ingen vara intresserad av eftersom man inte gör någon ekonomisk vinst på kort sikt av detta som dem stora företagen gör, menatt man kan göra långsiktiga vinster med en sådan aktion och spräcka multiföretagensblaha-blaha, detäringen intresserad av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.