Jag vet inte varför men jag tycker att det blir godare med strimlad potatis än skivad. Visst, det blir lite mer pyssel i köket men resten av matlagningen är så enkel och smidig att jag gärna lägger den tiden på strimlandet
Följare av min blogg har säkert inte missat att jag fullkomligt älskar att göra julgodis. Det är så spännande att göra godis, eftersom det är väldigt tekniskt och känns nästan lite magiskt att koka något till den där perfekta temperaturen som ger den det perfekt mjuka kolan
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Mitt favorit recept när det gäller vaniljcupcakes. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.