Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltidnyfiken på
Jag börjar faktisktbliliiite småstolt över minaskillsiatt laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bliriktigtsmarriga
Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret tilltårthimlen
Pastafärg kan man beställa på nätet och köpaivissabutiker med inriktning mot mat och bak. Det kan vara liteklurigtatt få tillfrostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Skär tofunicentimetertjockaskivor. Tofu. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Det är så enkelt att det kan tänkas attvialdrig mera kommer attköpa hem varmrökt lax från affären, ja så vidaviinte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investerai ett helt rökeri
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.