Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. matlagningsgrädde. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Pastafärg kan man beställa pånätet och köpa i vissa butiker med inriktning mot mat och bak. Allt med regnbågsfärger går alltid hem hos barn, och det kan man verkligen förstå – för vem blir inte glad av en massa färger
Chiligrytan går snabbt att göra, det blir mycket mat och den är väldigt god. Jag har även förenklat själva tillagandet genom att göra köttfärsen i ugn och att jag mer slänger ihop alla ingredienserna på en gång i grytan
Igår kväll var jag återigen på min älskade yogastudio. Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.