1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Men, här är får du i dig bara hälften av kolhydraterna (varav dessa är långsammare tack vare fiberinnehåll), dubbelt så mycket protein och något mera fett, men detta är nyttigt fett
Barnen skyfflade in oavsett, nästan såatt jag blev lite smårädd när pöjken lassar in tuggor som behöver hjälp av den andra anden för att inte trilla av gaffeln
Att raggmunk dessutom är så himla gott med en bit fint fläsk till gör ju inte det hela sämre. Man har ont om tid i bland och då finns det rätter som är riktigt bra att ta till för att få lite omväxling
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Mixa nötterna en stund, men inte så det blir mjöl utan det ska vara lite bitar att tugga på. Blanda ner lakrits, kakao och vanilj och mjölet så konsistensen blir bättre så det går att rulla bollar
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut attvara klara innan avbryter man bara tidigare
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Zink och koppar är så kallade antagonister och behöver vara i balans. Det kanvara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller det kan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.