Asiatiska lax-& räkbollar med ingefärsdip
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 st lime
  • 1 cm ingefära
  • 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja
  • 2 nypa(or) svartpeppar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 150 gram handskalade räkor
  • 400 gram skinnfri laxfilé
  • 1 st ägg
  • 2 cm chili
  • 0.5 kruka(or) koriander
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar
  • 0.5 st gurka
  • 2.5 dl bulgur
  • 1 st broccolihuvud
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 nypa(or) svartpeppar
  • 0.5 st lime
  • 2.5 dl matyoghurt
  • 2 cm ingefära, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.