2 finrivna fiskbuljongtärning. 250 g färska pastaplattor 200 g riven ost t ex mozzarella Fyllning 4 dl crème fraiche 2 dl mjölk 1 msk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta 2 finrivna fiskbuljongtärning 170 g räkor i lag 170 g kräftstjärtar i lag 4 dl strimlad purjolök 250 g skivade cocktailtomater 100 g färsk spenat 1 citron, finrivet skal och saft Salt Peppar
400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Sesamfrö. Teriyakisås. Bladgrönt. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till
Ingredienser Portioner. 2 150 g pilgrimsmusslor 1 1/2 msk smör 1 1/2 tsk mild soja 1/2 msk färskpressad citronjuice 50 g shiitakesvamp 1/2 dl strimlad salladslök olja till stekning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop
1. Halvera gurkan, kärna ur och skär i mindre bitar. Häll av lagen av kräftstjärtarna och blanda dem med gurka, yoghurt, dill, rödlök, vitlök och smaka av med salt och peppar