Snart är det dax för final i melodifestivalen och jag tror på vinst för Måns. Här kommer receptet på den apelsinmarinerade laxen som vi åt för några dagar sen
Jag använde bitar av kalkonbröst och lät dem ligga i en marinad över natten. 250 gr tärnat Kalkonbröst (Hindi Gögüs). 250 gr tärnat Kalkonbröst (Hindi Gögüs)
KalkonbröstKryddakalkonbröstet med timjan, dragon, salt och peppar. Ta ut kalkonbröstet och låt det vila tio minuter, skär sedan upp i centimetertjocka skivor och servera
Skär ett snitt längs med kalkonbröstet och lägg i fyllningen. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst. ca 1,1 kg Ingelsta kalkonbröst 2,5 dl gula russin 70 g pistagenötter 1 klyfta vitlök 0,5 dl whisky salt peppar
kalkonbröst skuret i cm-tjocka skivor. Grönsaksvinägrett. Blanda en vinägrett på 1/3 vinäger och 2/3 olja, färsk dragon, schalottenlök, salt och peppar
Salta och peppra kalkonbrösten och bryn dem i stekpanna tills de fått gyllene färg. 700 g kalkonbröst. Skär kalkonbrösten i 0,5 cm tunna skivor. 700 g kalkonbröst
Snart är det slut på citrussäsongen, men ännu håller de brandgula frukterna formen. Skala och ät som vanligt eller pressa dem och låt dem bli till morotsmarinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.