Det verkar vara lite inne just nu att baka gamla klassiska tårtor. Ambrosiakakan har hamnat lite i ropet men de som har sett kakorna som finns i butiken och som är bakade för flera veckor sedan
Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes och apelsinfilér. Om du tillagar denna rätt som en del av nyårsmenyn så räcker det med ca 75-100g ankbröst som max
Vill man laga en god, klassisk och lyxig kötträtt snabbt så satsa på en Biff Stroganoff. 10minuter senare så kan man sätt sig till bords och bara njuta
Här kommer en New York klassiker som passar perfekt som en avslutning på en lördagsmiddag. och får du något bit över till trots så är eftermiddagsfikat på söndagen fixat
En variant på crème catalana med ett apelsinpulver och en marinerad apelsinfilé. Jag tycker att det är kul att ta en relativt vanligt rätt och försöka göra något nytt med den
Jag gillar att servera dem med filéad Blodgrape som jag marinerat i cayennepeppar och salt men här har jag gjort en sallad på grönt av löktoppar (det gröna på gamla lökar som börjat växa – ekologiska så klart), blodgrapefilé, apelsinfilé, inlagd ingefära, cayennepeppar och himalayasalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.