Både smeten och den färdiga muffinsen smakade nästan precis som vanliga chokladmuffins. Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Jag älskar denna tid innan jul när man får stå i köket och göra godis efter godis. Som tex att koka kola, det gör jag nästan bara en gång om året, därför får man en speciell känsla när man står där framför spisen och rör i kolan
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Rör banan, socker och ägg till en nästan jämn smet. Tillsätt smält smör och filmjölk/gräddfil/mjölk. Blanda gärna ljus och/eller mörk choklad efter eget tycke och smak
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
En stackars överbliven potatis fick göra nytta i de här muffinsen, som blev saftiga och goda. Mandelmjöl innehåller väldigt lite kolhydrater, och bovetemjöl har också bättre GI-värde än vanligt vitt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.