Idag bjuder jag på ett enkelt recept på fantastiskt goda apelsin-och kardemumma muffins. Tillsätt sedan äggen, saften och skalet ifrån apelsinen samt kardemumman
Resultatet blev saftiga och jättegoda muffins. Häll upp i muffinsformar. 75 g smör2 msk honung1 dl mjölk1 ägg1 tsk bakpulver2 msk marmelad med smak av apelsin och ingefära1 dl rågmjöl1,25 dl vetemjölSätt ugnen på 175 grader
Häll upp smeten i formar på muffinsplåt, Tryck sedahn ner en ruta apelsinchoklad i varje form. Blanda ihop frostingen (färskost, florsocker, apelsinsaft samt gul karamellfärg), eventuellt kan mer eller mindre florsocker behövas beroende på hur mycket apelsinsaft du har i
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.