Smula ner jästen i havregrynsblandningen. Blanda samman 3 dl mjölk och havregrynen, låt detta svälla i minst 1 timme. Blanda 3 dl mjölk med oljan och värm detta till 37 grader. 3 dl havregryn
Jättegoda ihop med räkor och aioliEtt fantastiskt gott recept på luftiga och saftiga LCHF thekakor. -)9 st3 ägg1 dl grädde 3 dl mandelmjöl 2 msk Fiberhusk1 1/2 tsk bakpulver 1 tsk saltVispa äggen fluffigt med elvisp. Klicka upp på plåt med bakplåtspapper (9 st) och platta till dem
Täck limporna med ett bakplåtspapper eller en tom plåt och låt dem stå kvar i ugnen över natten. Jag har själv inte testat att göra detta med just dessa limpor, så jag vet inte hur det blir, men man kan ju grädda andra limpor på det viset så det kan vara värt att testa
Då gör man som jag gör och fyller formarna med så mycket kräm att det nästan rinner över. Koka chokladkrämen, och red av den med maizena tills den nästan blir tjock som kola
Lägg degkakorna på en plåt med bakplåtspapper. Nagga dem med en gaffel eller kör en naggare över dem. Den som är till höger är bara uttryckt med handen
Skala räkorna och spara dem till sist. Skär löken i stora klyftor. En lök ska bli ungefär 6-8 klyftor. Skär paprikorna i stora klyftor också, det ska vara rejäla bitar
Klä en form med löstagbar kant med mördeg ända upp på kanten. Det går utmärkt att förbereda hit ett par dagar i förväg, ställ hela formen med det färdiggräddade pajskalet i frysen
Vispa gulor och socker/sötningsmedel. Vispa grädden med vaniljen och blanda sedan ihop allt. Servera med servera färska eller frysta, tinade bär eller en god, hemlagad chokladsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.