När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. Till servering. En härlig kontrast mellan spröd mandelmassa, ljummen frukt och krispiga nötter
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Click to share on WhatsApp (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Vispa grädden, till inte alltför hårt skum, för sig och vispa den mixade avokadoblandningen luftig. Vispa ihop grädde och avokadofluff till lagom krämig konsistens
Till förrätt åt vi blodsoppa med avhuggna fingrar (Tomatsoppa med ost- och smördegsrullar) och till efterrätt gjorde vi en marängswiss, med spökmaränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.