När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera tillefterrätt. Till servering. En härlig kontrast mellan spröd mandelmassa, ljummen frukt och krispiga nötter
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag. Lät mig inspireras av Jenny häromdagen och testade att laga en kesokaka, som är som en blandning av ostkaka och pannkaka
Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet. Den här efterrätten gjorde jag på julafton och den uppskattades av alla och blev en fin avslutning på ett fantastiskt gott julbort
Till förrätt åt vi blodsoppa med avhuggna fingrar (Tomatsoppa med ost- och smördegsrullar) och tillefterrätt gjorde vi en marängswiss, med spökmaränger
bakblogg, dessert, efterrätt, efterrätt som man kan förbereda, fyllning till bröllopstårta, inredningsblogg, lätt dessert att förbereda, limemousse, matblogg, otroligt fräsch limemousse, perfekt tårtfyllning, systrarna m, systrarnam, tårtfyllning
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.