Casa Milà – La Pedrera. Jag och Ylva Forsberg från Huså Bröd tillbringade en hel del tid av den resan med att titta närmare på den vackra staden Barcelona och Antoni Gaudis livsverk
Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg om Barcelona. Det kommer inte att handla om vad man ska eller kan göra i Barcelona, det vet nog alla redan (maila mig annars)
När vi besökte Barcelona åt vi en sån himla god korv på en buffe som vi var på. Så innan hemgång köpte vi med oss några kilo korv från den kända marknaden La Boqueria i centrala Barcelona
Gröp ur en hel passionsfrukt i en shaker. Se till att få med så mycket fruktkött som möjligt. Tillsätt vaniljvodka, passionsfruktslikör, limejuice och sockerlag
Vår lilla grupp fick verkligen suuuperbra tips ifr Vår guide M den där härliga soliga fredagförmiddagen Då Vi började förmiddagen med att gå sightseeingtur gata upp och gata nedför Barcelonas breda avenyer och korsa dem små smala gränderna
Vi förknippar tapas med dessa spanska medelmåttiga rätter – gazpacho och diverse omeletter. Detta var nog den bästa tapasen vi åt på Tapas bar Imprevist i Reval området – även om Sensi Tapas generellt hade ett bättre utbud
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.