Throwback thursday. Blir alltså lite av en throwback thursday - som i sociala medier menas att man tar en titt bakåt i tiden och minns hur det såg ut för några år sedan
När man har som jag bloggat i några år kan det vara kul att se tillbaka på tidigare inlägg. För 2 år sedan satt jag tydligen och filurade över glass, såhär lät det då
Under semestern är det lätt att tappa sina rutiner och efter Vansbrosimmet lyckades jag dra på mig en förkylning, så senaste veckan har jag varken varit speciellt aktiv eller orkat laga mat
As you already know, I like to experiment in the kitchen and mix together various ingredients. Som ni redan vet så tycker jag om att experimentera i köket och blanda ihop olika ingredienser
Pasta takes about 8 minutes to boil, vannamei shripms is already cooked when I take them from the freezer, so just defrost them and fry in a little seasoning
I'm not saying it happened already. Okej gott folk. Statusuppdatering. . Jag har mjöl i örat och jag har tappat en lerkruka med saffransbulle på golvet, men den ligger bra där och samsas med alla mandlar och russin som ligger fasttryckta mot golvbrädorna
I had never before used rose water up until a couple of days ago – but I’m already a fan. I’ve realized over the past days working through my recipe index how my baking has changed, partly because after a while, all your traditional go to bakes has been uploaded, and you’re challenged to try new things
Are you already tired of all Christmas sweets. Har du tröttnat på julgodiset redan. Då kommer jag med ett till tips på godis som passar bra till nyåret
I have so much to do before I dash off to Malta on Thursday. Kanelbullesmoothie – gudomligt god. Raw, vegan, glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker
This is the tastiest seed crisp bread I have tasted and I have baked it countless times already. Det här är det godaste fröknäcket jag ätit och jag har bakat det otaliga gånger redan
On second thought… It’s Thursday today so I’m not sure there will be any left by Saturday. Granola bars are one of my favourite healthy treats and a perfect snack after working out
It’s easy to make, quick to prepare and the ingredients are the kind that I already always have at home so I won’t need to make any trips to the grocery store when I crave for something sweet but still a bit healthy
Already. Raw Pepparkaksbollar. Det är aldrig för tidigt för julstämning. Mixa pekannötterna till ett mjöl. Mixa alla ingredienser tills du har en lagom kladdig deg
This is a sauce that came into being when I wanted to use ingredients that I already had at home. Det här är en sås som blev till när jag ville använda ingredienser som jag redan hade hemma
Taste-wise, the one you run on a lower temp is whole when you put them in your mouth and they "explode" in the mouth lika a lovely Christmas crackers and if you run them at higher temp they already cracked and much of the juice is is the form
Instead of hanging yourself up on things like the weekend is over and too bad it’s Monday already, try to turn it into something positive and see all the opportunities instead of all the problems
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.