Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra delsatt äta somde är, delsatt fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna. Ät dem sen somde är eller gör en fyllning och montera kakorna två och två
Det här är ett naturgodis helt fritt från e-medel, glukossirap, ytbehandlingsmedel och alla andra konstigheter somdet oftast finns i det naturgodis som du själv kan plocka i butiken
Japp det blev lite baktid i köket igår. Två bitar tryckte jag i mig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det går liksom inte att göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, somatt kliva rakt in i chokladhimlen
Broccoli- och fetaostpaj. Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina undertiden jag var yogade
-)receptet är från "två systrars söta" av systrarna eisenman men jag är inte riktigt överens med dem om antalet kakor det blir av degen samt hur länge de ska vara i ugnen
E-postFacebookTwitterTumblrSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. Undertiden du väntar på att pizzan ska bakas färdigt kan du förbereda nästa pizza på samma sätt
Vill du lyxa till det ytterligare så kan du toppa med vispad gräddesmaksatt med äkta vaniljpulver. Ät somden är eller toppa med lite nötter, frön eller bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.