Pannkakor är en maträtt som jag aldrig kommer att tröttna på för de går att variera i oändlighet. Förutom att dessa pannkakor är oerhört lättlagade är de även fria från gluten och mjölk
Alla glada och nöjda och fikat var räddat. För att variera lite så slänger jag ibland in förslaget Pannkakor, något han konstigt nog aldrig föreslår själv
~ Pumpasoppa med chili- och limemarinerade kräftstjärtar ~ Tobagokyckling med grönsaksris samt karibisk sallad ~ Rom- och vaniljmarinerade plommon & kokos- och limeglassSå förrätten var en krämig pumpasoppa med en liten uns av chili i serverad tillsammans med marinerade kräftstjärtar
Sila samman alla torra ingredienser i en rymlig bunke. Därför råder jag speciellt alla er som liksom mig är chokladfanatiker att ha i lite extra kakao utöver den smälta chokladen
Visst var de goda men jag tycker att mina egna "amerikanska" pannkakor är minst lika goda. Som säker ingen har missat som läst lite på denna blogg, är en av mina stora favoriter Leila
En av mina favoritfrukostar, som jag gärna äter ofta, är utan tvekan minapannkakor. Ärligt talat gör jag dom inte bara till frukost, utan äter pannkakorna även till mellis och ibland till lunch eller middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.