Varit en mycket lugn dag på jobbet idag men efter det har det varit hysterisk. Hem (nä, nu cyklar jag inte, för kallt), tjitt-tjatta med grannarna, handla, förbereda kvällsmat, rusa och träna, instruktören var sen, musiken var knas, ut i kylan igen, stressa hem, hungrig som en varg och göra klart maten
Han messade att han skulle göra Morotspannkakor och jag undrade om han fått solsting eller något. De här pannkakorna är gjorda på dinkelmjöl, så vill man inte äta mjöl så kan man egentligen ta och riva ner lite morötter i sitt favoritrecept för pannkakor
Jag gjorde en ny variant av nyttiga pannkakor idag. Idag firar vi Fars dag här hemma med finfrukost. Keso och Paluns kakao- och hallongranola, hallon/smultronjuice, nybakad baguette, croissanter, blåbär/bananpannkaka, kaffe och både DN och SvD
bananpannkakor. Här kommer recept på superenkla, supergoda och supernyttiga bananpannkakor för er som missat det receptet samt recept på den nutellaliknande hasselnötssåsen jag hade till
OBS, Ha inte för mycket värme, tjocka pannkakor behöver bli lite bakade i pannan. Med det här receptet får man ut ca 8-10 pannkakor och jag väljer ofta att skiva banan och stoppar ner i smeten när det ligger på plåten, innan jag vänder för att grädda andra sidan. Jag använd en liten panna och har man inte det kan man steka flera små pannkakor åt gången, en stor panna kan få plats med 3-4 stycken åt gången
Pannkakor är deras favoritmat så jag hade grädde och mosad banan i smeten, ja jag åt jag med av dem och de var supergott även om jag kanske inte behövde extra fettet
Bananpannkakor är populärt nu och det kan man förstå när man väl testat. Det är nyttigt, riktigt gott och framför allt så går det väldigt snabbt att göra bananpannkakor