Lägg grönsakerna i kokande vatten och stek upp köttfärsen. Häll ut vattnet från grönsakerna. Blanda sedan ihop dem med 2 dl vatten och häll i chillisåsen, låt de puttra en stund
alexandras vinbärspaj,. 18 Juli 2015. Recept Bakverk 2015. röda vinbär,. vinbärspaj. Alexandras vinbärspaj. Alexandra var ute och skördade lite i trädgården idag
Sätt på ugnen på 150 grader. Dela äggvitor och gulor för sig, häll dem i varsin bunke. Vispa äggvitan pösig och hård, så hård att du kan vända bunken upp och ned
Stek upp blandfärsen och rör och vänd hela tiden. När den är helt genomstekt häller du i grädden och låter puttra samtidigt som du smakar upp med kryddor
Lägg bladen i kallt vatten i ca 10 minuter. Koka upp saften och vattnet och krama ur vattnet ur bladen och lägg dem i kastrullen och rör om tills bladen har lösts upp sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.