-). Idag kände jag för att laga pizza. -). Men inte vilken pizza som helst, en nyttigare variant med en botten baserad på kikärtsmjöl och proteinpulver
Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kavla ut degen till två stora runda pizzaformar eller på en plåt. Pizzadeg. Pizzakrydda. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. 1 burk (ca 600-800g) ananas
Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana
FacebookE-postGillaGilla Laddar. Den här pizzabotten är naturligt glutenfri, brödig och soft med bra smak, den är ”lagom tjock” (inte tunn och inte tjock)
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Bryn den under omröring i 4 - 5 min. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.