Tänk vilka ljuvliga frukostar man kan få med sådana här godsaker, eller tänk vad trevligt att bjuda hem nära och kära på lite Afternoontea hemma i trädgården
Jag gjorde några med smak av amaretto, och jag kunde inte låta bli att göra några extra med hallon också… Extra fina blir dom eftersom man spritsar fram kakorna på plåten
Rulla delarna och lägg dem på plåt med. Sätt ugnen på 175 grader. Ta upp degen på mjölat bord och dela den i 3. Ta upp degen på mjölat bord och dela den i 3
i matmagasin, veckotidningar, på nätet och självklart även i bokform. Av den anledningen känns det helt rätt att jag valde att lägga in en Afternoontea-kurs just i vår
Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och platta ut den, ca 2 cm tjock. Ta ut rundlar med ett mått på 5–6 cm, eller använd en annan form med ungefär samma mått. Lägg rundlarna på en bakplåtspappersklädd plåt och låt dem vila i ca 10 min
Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp degen på ett mjölat bakbord och platta ut den, ca 2 cm tjock. Ta ut rundlar med ett mått på 5–6 cm, eller använd en annan form med ungefär samma mått. Lägg rundlarna på en bakplåtspappersklädd plåt och låt dem vila i ca 10 min
Rulla delarna och lägg dem på plåt med. Sätt ugnen på 175 grader. Ta upp degen på mjölat bord och dela den i 3. Ta upp degen på mjölat bord och dela den i 3
Lägg på lock och låt stå till nästa dag. Lägg på locket igen och låt stå till nästa dag. Dag 2Koka fruktmassan i 30 minuter med kärnorna i en sil eller nätpåse
Verkligen tea time känsla. * 2 ägg* 1 msk ghee* 1/2 dl pofiber* 1/2 dl kokosmjöl* 1/2 dl mandelmjöl* 1 msk fiberhusk* 1 tsk bakpulver* örtsalt (osäker på mångd så smaka av)* lite lökpulver (kan uteslutas)Sätt ugnen på 175C. Blanda de torra ingredienserna och bland i äggsmetenRulla till ca 6 bollar med fuktade händer platta ut på bakplåtspapper till tekakor och grädda i mitten av ugnen ca 20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.