Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen. Tryck ut i en form medlöstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kylen ca 30 min. 2 msk strösocker. 125 g Arla® Svenskt Smör. 1 dl strösocker. Receptet gäller för 16 bitar 3 dl vetemjöl 2 msk strösocker125 g Arla® Svenskt Smör 1 äggula Fyllning. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Toppa med lite härlig glasyr och ni har en perfekt sockerkaka till fikat. Ta fram en bunke och vispa ägg, socker och vaniljsocker tills du får en vit och pösig smet
Skär till lagom stora brödbitar och nagga med en gaffel. Smula jästen och lös med lite av filmjölken. Jag hade filmjölk som höll på att bli gammal så jag tänkte att den borde ju funka bra att baka sirapsrutor med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.