Jag är något insnöad på mat i ugn nu märker jag. Men gratänger är ju så gott och det går nästan att lägga vad som helst i den där formen innan gratängsås slås över, lite ost på toppen och in i ugnen
Här kommer en beskrivning på hur man lagar ris så som i Mellanöstern. Det kan tyckas vara lite omständigt de första gångerna, men efter hand lär man sig och det är verkligen värt det lilla extra jobbet
med soltorkad tomat, fetaost och gröna oliver, penslat med yoghurt och överstrött med grovkornigt havssalt samt timjan - bokstavligen en fröjd på alla tänkbara plan
Glutenfritt kesobröd. Jag har verkligen dragit ner på mitt bloggläsande. Mitt intresse för andras göranden har minskat och det hinns helt enkelt inte med i samma utsträckning som förut
Paj och vaniljkräm i ett, perfekt när man ex. ska bjuda på kaka på jobbet. Eftersom man gör en kompott på rabarbern så funkar detta perfekt när man har rabarber i frysen
Jag ger er både grundreceptet och mitt ändrade recept (inom parentes). Värmande soppaIgen en gång får jag tacka LCHF-recept på Facebook över recepten som fullkomligen hoppar på en
Ja, också var det dags med provbak för ett recept helt utan vetestärkelse. Det blev ändå ett ganska lyckat försök men nästa gång kommer jag ta mindre mängd mjöl – de blev lite kompakta – men väldigt goda i smaken och surdegen ger den där härliga saftigheten som många vanliga glutenfria bröd inte har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.