Naturligt glutenfria surdegsfrallor med durramjöl
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g ljus naturligt glutenfri ljus mjölmix.
  • 200 g Provenas havremjöl (ta rismjöl eller 180 gbovetemjöl om du inte tål havre)
  • 300 g Durramjöl (200 g nästa gång))
  • 40 g socker (kan uteslutas om man vill få dem ännu mer hälsosamma)
  • 425 ghavremjölk, eller den mjölkersättning som passar din allergi. (450-475 g nästa gång)
  • 30 g jäst
  • 130 g surdeg – antingen den som är helt naturligt glutenfri eller den som är glutenfri men med vetestärkelse i.
  • 1 msk husk
  • 70 g rumsvarmt mjölkfritt margarin
  • 13 g havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.