För exakt sex år sedan, den 10 oktober 2010 gjorde jag mitt allra första blogginlägg. Mycket trevande och mycket stapplande började jag min "bloggkarriär"
På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Sorgligt nog kan jag inte komma på någon koppling till någon saga, för annars hade jag nog skickat iväg receptet till Månadens Sötsak där temat för april är just Sagolikt, och där en resa till en fantastisk chokladbutik i Brighton står på spel
Här på landet blir det väldigt påtagligt också när dagsljuset tar adjö eftersom det inte finns några gatlyktor eller andra konstgjorda ljuskällor i närheten
Här och nu har jag tagit kväll för ett tag sedan, och så fort jag sagt adjö till er för idag så tänkte jag starta ännu ett avsnitt av en ny serie jag börjat titta på som jag fastnat för
min saknad efter Brighton och det rika och plånboksvänliga restauranglivet där. Jag måste få prata om ett riktigt icke-bekymmer som ändå bekymrar mig många trötta söndagmorgnar
This lovely cake was called "left over cake" by a friend of mine when I was a student in Brighton - can't think of any better tasting combo of left overs
Jag kom hem från Brighton i måndags, så matplaneringen fick stryka på foten den här veckan. TACK för all fantastisk respons på mitt inlägg om kroppsångest
Om jag hade fått bestämma hade det varit fredag eftermiddag nu och jag hade tagit en långpromenad med hunden och sagt tack och adjö till den här veckan men vi är inte riktigt där ännu
Jag förbereder mig för fotbollsvm-abstinens, väntar på att bli tillräckligt frisk för att kunna bada och läser turistsidor om Brighton där nästa veckas konferens äger rum (hojta om ni har bra tips
Grunden är egentligen en tabouleh men min version innehåller grönkål och en avokado och tahini-dressing som jag smakade för förtsa gången i Brighton förra sommaren
Men det är inte rätt att bara blicka framåt utan att säga adjö till det vi lämnar bakom oss. Och ja, ska vi inte säga adjö till vintern så kan vi väl iaf fira att det blir mer fantastiska recept framöver, vi kickar off med en hälrigt kladdig brownie tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.