Receptet väckte ett minne från när jagprecishade börjat arbeta som logoped. Kanske är det inget nytt för er som läser, men detta fickåtminstonemig att inse att enpizzadegaldrig, aldrig ska vara för vek
Dela varje tredjedel i tolv mindrebitar, och rulla bitarnatillkorvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Om ni föreställer er att vi på landet haft ett i stort sett lika fullt utrustat kök som vi har är hemma, så förstår ni själva att ekvationensvårligen går ihop när det kommer tillförvaring och placering av diverseköksattiraljer
Svar. Kommentera. En tårta som mina arbetskamrater fick smaka på. Det är ljusa bottnar fyllda med en jordgubbskompott och envaniljcreme, spacklad med grädde och täckt med marsipan
Jagtittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jagalltidtillJuliaChild som länge varitmin mat-guru
Om man vill göra stora figurer på en tårta så är det god idé att göra dem ricekrispie treats, Framför allt väger de inte så mycket som de skulle ha gjort om denvar gjord ienbart sockerpasta
Det passar till grytor, soppor, italienska köttsås eller varförinte på grillen. Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksominte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Men se den unga killen som först monterade värmeslingorna upp mot ugnens tak och skyddsplåten neråt kan nog intevara någon som varitinärheten av en ugn alltför ofta, än mindre laga mat eller baka själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.