Grädda i 175°C i 10-12 minuter. I dag kände jag mig väldigt kreativ och ville prova nå't nytt. Eftersom min födelsedag närmar sig så tänkte jag baka lite
Ställ in i ugnen på 175 grader i ungefär en halvtimme. Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
En klassiker, en i en "grönare" tappning. Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Vi har varit väldigt kreativa också och använt upp allt i frysen. Tills dess att jag kommer igång i köket själv igen har jag i alla fall en jättegod omelett att bjuda på som jag bjöd på till påsklunch
Det finns många olika sätt att göra pajbotten på – det gäller bara att vara lite kreativ och tänka utanför boxen för att hitta en bra botten som är fri från vetemjöl
Fylla bullar med det ska jag också göra någon dag, men nu undrar jag om någon därute har några kreativa förslag på vad man skulle kunna göra med resten
Nu har vi lovat er, inte bara en gång utan två gånger att ni skulle få receptet på den makalöst goda efterrätten vi bjöd på i lördags på vårt lilla mexikanska samkväm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.