Som jag berättade i går, fick jag en ny bakbok av Emma direktimporterad från Australien med en massa australiensiska recept på kakor, pajer och bakverk
I vanliga fall brukar Ankis mor och far vara dom som står för de flesta sillsorterna, men eftersom detta tyvärr är förändringarnas jul så ger vi oss i lag med sillen själv
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Vi får ju äta sill. Har f o m i år instiftat en egen kulinarisk utmaning. I år kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisk trenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härliga receptböcker som kommer på löpande band
Själv bjöd jag på skapelsen till påskmiddagens eftermiddagskaffe - ett mycket uppskattat inslag. En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och vårigapåsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Jag kollade först upp vilka recept som fått mest klick under 2016. FLEST KLICK 2016. I nästa inlägg listar jag top 10 mest lästa personliga texter som jag skrivit under året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.