Skulle tro att det är fler än jag som vill försöka leva sundare så här i början pååret. Det ordnar sig, det gör det alltid, men ibland är det skönt att låta känslorna härja loss ordentligt innan man går vidare ut i livet
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget pådetta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Dock kräver det ofta att man går upp extra tidigt för att baka det här brödet, för även om man jäser det över natten eller gör en bakpulvervariant så behöver de sin tid i ugnen
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Plötsligt inser vi att våra jackor är på tok för tunna och Håkan upptäcker att det inte går att cykla i shorts till och från jobbet längre, överdragsbyxor är ett nödvändigt ont om vissa kroppsdelar inte ska få frostskador
Jag använde ett belgiskt men jag tror det går precis lika bra med ett vanligt våffeljärn. Stäng våffeljärnet, tryck ihop tills spärren låser eller så långt det går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.