Den sortens tofu finns fortfarande kvar, men är förstås dyrare än den naturella. När min käre make började upptäcka veggomat för ett antal år sedan köpte han ibland färdigmarinerad tofu
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Rör ihop färskost och florsocker, tillsätt 300 g créme fraiche. 3 dl vetemjöl. 300 g smör. 3 dl pekannötter. 250 g philadelphiaost. 500 g créme fraiche. 3 brev chokladpudding pulver
Själva kolasmeten är faktiskt bara gjord på dadlar och det är helt otroligt att den kan få den där kolakonsistensen och smaken utan en gnutta socker, nästan bättreän originalet och farligt god
När kålen känns mjuk och färdig tillsätt creme fraise efter behag. )Ber om ursäkt för att jag undanhållit detta så länge, men hade berättat det på FB och sedan blev det liksom inte av, men nu så
Det som syns på bilden ärdärför ett bättre alternativ för mig. Ibland använder jag mig av den strategin, men jag måste vilja och just nu är jag inte så värst motiverad
Har hört att det är chokladens dag idag. Rårisgröt, bättreän havregrynsgröt. Det känns bra att veckorna inte glappar tomma, både för min och plånbokens skull
I denna grupp har det länge pratats om goggabollar, som är en slags köttbullar. Det finns en Facebook-grupp som heter Vad lagar du till middag idag, som jag är medlem i
Skala morot och gurka, kärna ur gurkan och strimla allt i tändsticksformat, lägg allt i en skål. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.