Saké kallas av vissa för risbrännvin vilket är fel och av andra risvin vilket är lite mer rätt, ännu mer rätt skulle är nog, om jag förstått det rätt, risöl
Heta räkor500 g skalade räkor2 stora vitlöksklyftor1 liten hackad röd chilifrukt1 dl hackad persilja1 dl hackad färsk basilika4 msk olivoljaPressa ner vitlöken i olivoljan, tillsätt chili och örter. / Anki och Håkan 500 g skalade räkor
500 g blandfärs (alltså hälften gris, hälften ko, det vill säga en Karlstad-bo som hockeyfolk säger, jag är oskyldig). 1,5 dl mjölk. 5 halvstora morötter (huvudsaken är att de är lite tjocka). 500 g blandfärs (alltså hälften gris, hälften ko, det vill säga en Karlstad-bo som hockeyfolk säger, jag är oskyldig). 1,5 dl mjölk. 5 halvstora morötter (huvudsaken är att de är lite tjocka)
Idag tänkte jag lyfta fram 5 saker som visar att det här med GI inte är fullt så enkelt som det ofta framställs. För att få i sig samma mängd kolhydrater från broccoli krävs det att du äter upp emot 1,5 liter broccoli. Ganska mycket enklare att äta två skivor bröd än 1,5 liter broccoli, eller hur. 5. Inlägget 5 saker att ha koll på kring GI dök först upp på Clean Eating by Annika
4-5 pers. 150 g smält avsvalnat smör utan bottenskrapet. 15 mogna körsbärstomater. 05, finhackad rödlök. 15 skivade färskpotatisar. 25 g smör. Grilla tills innertemperaturen är 55-57 grader beroende på hur rött du vill ha köttet. Sätt ugnen på 125 grader. 5. Pernilla 4-5 pers. 150 g smält avsvalnat smör utan bottenskrapet. 15 mogna körsbärstomater. 15 skivade färskpotatisar. 25 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.