Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinierad isbitar , krossade 4 cl Ginger Ale 4 cl ananasjuice 4 cl sockerlag 4 cl ljus rom Köp receptet
Vi fick med oss en härlig goodiebag hem, som tyvärr inte tagits fram förrän nu. För några veckor sedan var jag inbjuden till Santa Maria för lanseringen av deras nya koncent med Tex Mex Tapas
Ett recept som har hängt med sen jag var liten. Dubbla eller trippla då satsen med smet. De hade en äppelkaka som påminde mig om den här gamla godingen
Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant men den här gången är min första Croissant som bakar med den dyraste ingrediens…
Att göra smoothies med örtte sombas ger verkligen en djup, fin smak till din smoothie. Jag har använt mig av ett örtte med kokos och apelsin i vilket passade fint ihop med dessa smoothies
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Pensla med2,5 msk olivolja. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler. 25 g. 5 dl. 5 dl. 5 dl. 5 g
Känn efter hur konsistensen är och späd eventuellt ut med lite yoghurt som du mixar ned. Tanken med en smoothie är såklart dels att det ska gå och blanda en massa nyttigheter i form av frukt, bär, grönsaker, yoghurt eller annat efter val och dessutom att det ska gå bra att ta med sig och "äta i farten"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.